Väntar

Hejhej! Idag har det varit skolan. Äckligt, språk och matte. Samt lite andra saker. Efter skolan stack jag hem. Sen följde jag med några vänner till ip, och spelade fotboll. Nu väntar jag på min pappa vid öp. Ser ut som en uteliggare haha. Har dagen varit bra för er? Hoppas det! Kika mig, eller följ mig på instagram/videofym. Det hade gjort min dag. Kik: beaiz Instagram: nilssonbea Videofyme: Bea Nilsson XOXO Bea

Äntligen!

Jag har tagit en paus, för orkade inte skriva. Ber om ursäkt! Men det har hänt många saker och har inte mått så bra. Men veckan har varit normal. Utom i torsdags. Då vi precis skulle äta och jag fick ett samtal från min mamma, som aldrig brukar ringa på skoltid. Hon berättade då att min morfar hade dött och jag bröt ihop i skolan! Som tur var hade jag gulliga vänner, som hjälpte mig hem. Det var en sjukt lång och jobbig dag. Fast jag kämpade på. Vid 1 kom minna föräldrar och vi körde till sjukhuset. Han dog av cancer i magen, och det var det bästa! Eftersom han led. Såg och kände smärtan i honom. På torsdag ska jag på begravning, det kommer vara en lång dag det med! Och jag ska föröka skriva mer.. XOXO Bea

Bättre

Hej alla gullungar! Idag har jag sovit till halv elva (wow) länge då. Men det har inte varit världens finaste väder. Så har bara haft mys. Nu på kvällen gick jag till stan för att möta upp min andra halva. Jessie Borglund. Så nu ska vi bara ta det lugnt och äta/godis, se en film. Hoppas ni har en bra kväll/natt. XOXO Bea.

Sola

Hej alla vackra människor! Idag har jag som sagt varit sjuk.. Men passade ändå på att sola lite. Det bästa som finns är att bara ligga och få solen på sig. Så himla underbart. Jag tog det lugnt och sovde i ca 5 timmar. Och kände mig redan mycket bättre. Så jag beslöt mig för att sola.
XOXO Bea

Sjuk

Hej alla. Nu är det så att jag är sjuk. Har lite ont i magen och huvudet. Tar det bara lugnt idag. Vad gör ni människor annars?
Något tips på vad man kan göra? Men ska fortsätta ta det lugnt oavsett. Puss haj, XOXO Bea.

Smoothie

Hej. Nu tänkte jag skriva lite snabbt. När jag kom hem gjorde jag en smoothie. Som jag sa^^ 
Men det konstiga är att jag har ingen smultron i men det smakas ändå! Haha akward..Men hoppas ni gott folk får en bra kväll/natt. XOXO Bea 

Första inlägget. Omg! ^^

Hej alla som läser min blogg. (Tack) Jag tänker skriva då och då om minna dagar, och kanske ibland om andra saker. När jag har tråkigt eller när jag har tid över. Ska jag  försöka skriva så mycket jag kan. 
    IDAG
Resten av dagen idag ska  jag nog ut och springa, göra lite situps, göra smoothie och se en film. 
 
Eftersom vi typ inte har några läxor denna vecka. Ska jag försöka skriva lite smått. Kanske något speciellt i skolan eller efter. Något som är roligt eller något som inte är lika intressant.
Men hoppas ändå ni kanske vill läsa.
 
Ni kan ju alltid höra av mig vid kik, instagram, mobil. Finns oftast hela tiden.. Men usch, nu låter jag som om någon "kvinna" ska säga att hon är tillgänglig 24/7. :') 
Men vi hörs puss haj. XOXO Bea

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0